Bramborové knedlíčky pečené

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
7 g
Cukr
271 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory omyjeme a nastrouháme najemno. Vložíme do mísy, přidáme vejce, mouku, kmín, majoránku, sůl a vypracujeme těsto.
  • 2
    Plech pomažeme v silné vrstvě sádlem, lžící z těsta tvoříme knedlíčky a pokládáme je vedle sebe na plech. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 10 minut, až bude povrch knedlíčků zlatavý.
  • 3
    Podáváme ještě teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.