Bramborové nočky s brynzou a slaninou

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
36 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na nudličky, brambory nastrouháme najemno, brynzu rozdrobíme.
  • 2
    V míse smícháme nastrouhané brambory s moukou a vejcem, vymícháme těsto jako na halušky, ale toto těsto je víc moučnaté. Z těsta tvarujeme malé podlouhlé nočky, které zavařujeme v osolené vodě asi 5 minut podle tloušťky nočků. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme kousek sádla, přisypeme nudličky prorostlé slaniny a osmahneme dokřupava.
  • 4
    Nočky upravíme na talíře, posypeme brynzou a přelijeme sádlem se slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.