Bramborové noky s kozí sýrovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bramborové noky uvaříme v osolené vodě, zcedíme a necháme okapat.
  • 2
    Mezitím přivedeme k varu smetanu, vaříme dokud mírně nezhoustne, poté přidáme kozí sýr a mortadelu nakrájenou na kostičky. Na závěr přimícháme nasekané ořechy a pažitku, dochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Omáčkou zalijeme noky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.