Bramborové noky s masovo-česnekovou omáčkou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
995 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
159 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce vařené brambory oloupeme a nastrouháme. Smícháme je s vejcem, moukou, solí a Solamylem a rychle vypracujeme těsto.
  • 2
    Z těsta vykrajujeme lžící noky a vaříme je v osolené vroucí vodě 8-10 minut.
  • 3
    Příprava omáčky: Na pánvi na oleji opečeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme prolisovaný česnek, maso a opékáme dále. Zaprášíme moukou, podlijeme vodou a povaříme. Nakonec omáčku podle chuti osolíme a opepříme.
  • 4
    Noky rozdělíme na talíře a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.