Bramborové noky s rukolou
20 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 70gramůOřechy vlašské
- 1špetkaSůl
- 150gramůŠunka dušená
- 120gramůSýr Lučina - termizovaný
- 300gramůBramborové noky
- 1litrVoda pitná
- 1hrstRukola
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
55 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
914 mg
Postup přípravy
- 1Dle návodu uvaříme noky.
- 2Šunku nakrájíme a přidáme ji s lučinou, očištěnou rukolou a sekanými vlašskými ořechy do mísy.
- 3Uvařené noky scedíme, přidáme do mísy a promícháme.
- 4Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.