Bramborové pečenáčky
70 min.
Ingredience
- 8kusůBrambory
- 200gramůZakysaná smetana
- 20gramůMáslo
- 10kusůŘedkvička
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceOřechy vlašské
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Neoloupané brambory dobře omyjeme a každou bramboru zvlášť zabalíme do máslem vymazaného alobalu.
- 2Připravené brambory upečeme v suché remosce doměkka.
- 3Omyté ředkvičky nastrouháme a šťávu mírně vymačkáme. Ředkvičky spolu s nakrájenou petrželkou vmícháme do smetany, kterou osolíme a opepříme.
- 4Alobal na bramborách na jedné straně natrhneme a brambory nakrojíme, pootevřeme a naplníme smetanovou směsí. Nakonec posypeme nasekanými ořechy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.