Bramborové pečenáčky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Neoloupané brambory dobře omyjeme a každou bramboru zvlášť zabalíme do máslem vymazaného alobalu.
  • 2
    Připravené brambory upečeme v suché remosce doměkka.
  • 3
    Omyté ředkvičky nastrouháme a šťávu mírně vymačkáme. Ředkvičky spolu s nakrájenou petrželkou vmícháme do smetany, kterou osolíme a opepříme.
  • 4
    Alobal na bramborách na jedné straně natrhneme a brambory nakrojíme, pootevřeme a naplníme smetanovou směsí. Nakonec posypeme nasekanými ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.