Bramborové plátky s telecím masem

56 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
23 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
742 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory pečlivě omyjeme a pokrájíme i se slupkou na silnější plátky. Cibuli oloupeme a na jemno pokrájíme.
  • 2
    Plátky brambor necháme uvařit ve vroucí osolené vodě po dobu desíti minut. Plátky masa osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova, pak odložíme stranou. Máslo rozehřejeme, zaprášíme moukou a za stálého míchání necháme zezlátnout, poté zalijeme vodou. Do pánve přidáme pokrájenou cibuli, rozmarýn a jíšku. Osolíme, opepříme a povaříme 10 minut. Do omáčky vrátíme maso, navrch dáme brambory, vše necháme zapéct pod grilem po dobu šesti minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.