Bramborové pusinky
35 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 0,75kilogramBrambory
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 3lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
84 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a uvaříme v menším množství osolené vody. Prolisujeme je a přidáme máslo, rajčatový protlak, žloutky a dobře vše našleháme.
- 2Pomocí sáčku s trubičkou nastříkáme na pomaštěný plech směs ve tvaru pusinek a upečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 3. 2016
Bramborové pusinky
Pusinky bych více okořenila a asi bych zkusila přidat šlehaný bílek, po upečení se trochu splaskly.