Bramborové pusinky

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
84 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a uvaříme v menším množství osolené vody. Prolisujeme je a přidáme máslo, rajčatový protlak, žloutky a dobře vše našleháme.
  • 2
    Pomocí sáčku s trubičkou nastříkáme na pomaštěný plech směs ve tvaru pusinek a upečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 3. 2016
Bramborové pusinky
Pusinky bych více okořenila a asi bych zkusila přidat šlehaný bílek, po upečení se trochu splaskly.