Bramborové škubánky se zeleninou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 150gramůSádlo škvařené
- 30gramůMouka pšeničná hrubá
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
38 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory nakrájíme na kostky, osolíme a okmínujeme. Přidáme k nim na kousky nakrájený celer a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše uvaříme v osolené vodě doměkka.
- 2Po uvaření odlijeme vodu a přidáme mouku, zakapeme lžící vývaru a zakryjeme. Necháme propařit a potom vymícháme kaši. Lžící vykrajujeme škubánky a opékáme je na sádle.
- 3Podáváme k masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.