Bramborové špízy se slaninou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
33 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory dobře omyjeme a neoloupané nakrájíme na plátky silné asi 5 mm. Rozložíme je, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky a posypeme mletou paprikou. Oloupanou cibuli rozebereme po vrstvách a mírně posypeme kmínem. Vše střídavě napichujeme na jehly, začneme a končíme vždy bramborami. Špízy potřeme rozpuštěným máslem, zabalíme do alobalu a položíme na rošt v silně vyhřáté troubě. Pečeme asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.