Bramborovo-jablečná kaše

65 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
7 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, pokrájíme na kusy a také uvaříme ve vodě doměkka. Obojí ještě horké slijeme a přendáme do hrnce. Směs brambor a jablek nejdříve rozmačkáme nahrubo, poté je zalijeme ohřátou smetanou a vyšleháme do hladké kaše. Osladíme cukrem a podáváme polité rozpuštěným máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Bramborovo-jablečná kaše
Celkem dobrá kašička, ale je vhodná tak spíš pro děti. Synovi chutnala.