Bramborovo-tvarohový knedlík

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory prolisujeme a smícháme s tvarohem, bramborovou moukou, vejcem a solí.
  • 2
    Těsto vytvarujeme do válečku, zabalíme do navlhčeného, vyždímaného ubrousku a povážeme. Knedlík vaříme asi 15-20 minut.
  • 3
    Uvařený knedlík vyjmeme z vody, vybalíme a necháme vychladnout. Potom jej nakrájíme na plátky a před podáváním ohřejeme nad párou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.