Bramborový chléb s pórkem
205 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 60mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůMed včelí
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 60gramůKaše bramborová sušená
- 50gramůPórek
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme mletý pepř, tmavou mouku, sůl a sušenou bramborovou kaši, vmícháme chlebový kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přidáme na kolečka nakrájený pórek a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.