Bramborový guláš s chlebem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
28 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné brambory omyjeme, nakrájíme nahrubo, cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, orestujeme dozlatova, zasypeme mletou paprikou, krátce osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme brambory, osolíme, opepříme, ochutíme česnekem a vaříme asi 15 minut. Mouku rozmícháme v trošce vody a přilijeme do guláše. Povaříme, promícháme. Dochutíme polévkovým kořením a majoránkou. Nakonec natrháme na menší kousky starší tmavý chléb a přimícháme do guláše. Krátce provaříme a odstavíme.
  • 3
    Guláš rozdělíme do talířů a ještě teplý podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.