Bramborový guláš s paprikou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a slaninu nakrájíme společně s cibulí.
  • 2
    V hrnci rozpustíme sádlo a zesklovatíme připravenou na jemno nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku, brambory, nakrájenou slaninu, kmín, masox, vše zalijeme vroucí vodou.
  • 3
    Za občasného míchání kontrolujeme brambory, když jsou měkké, přidáme nakrájenou papriku, petržel, cibulovou nať.
  • 4
    Hotový guláš zahustíme směsí mouky a smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.