Bramborový nákyp s jablky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
6 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme syrové brambory a nastrouháme. Vymačkáme z nich vodu a přidáme prolisované vařené brambory, vejce, mouku a sůl.
  • 2
    Těsto urovnáme do vymaštěného pekáčku a poklademe na něj nastrouhaná jablka.
  • 3
    Pečeme v předehřáté troubě a během pečení potíráme máslem.
  • 4
    Upečený nákyp posypeme cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.