Bramborový pudink plněný uzeným masem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
33 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo se žloutky a solí utřeme do pěny. Přidáme prolisované brambory, sůl, sníh z bílků a trochu strouhanky.
  • 2
    Do vymazané pudinkové formy dáme vrstvu bramborového těsta, na ni vrstvu jemně nakrájeného uzeného masa a navrch zbylé bramborové těsto. Formu uzavřeme a pudink vaříme asi 35 minut ve vodní lázni.
  • 3
    Po vyklopení a vychladnutí jej krájíme na porce, sypeme osmaženou strouhankou (nebo sýrem) a pokropíme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.