Bramborový pudink s kečupem

65 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
24 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse utřeme polovinu másla se žloutky a solí do pěny.
  • 2
    Přidáme horké prolisované brambory, koření a pevný sníh z bílků.
  • 3
    Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Uzavřenou formu postavíme do vodní lázně a v páře vaříme asi 45 minut.
  • 4
    Hotový pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme máslem a kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.