Bramborový pudink vařený v ubrousku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
39 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme a prolisujeme.
  • 2
    Máslo utřeme se žloutky a solí do pěny, okořeníme, přidáme studené prolisované brambory, nastrouhaný sýr a nakonec pevný sníh z bílků a mouku.
  • 3
    V namočeném a vyždímaném ubrousku potřeném máslem vaříme pudink asi 30 minut.
  • 4
    Po vyjmutí jej nakrájíme na kolečka a sypeme osmaženou strouhankou a zakapeme máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.