Bramborový salát s cibulí, žampióny a fazolí

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
3 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Studené uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Malou cibuli očistíme, rozkrojíme na poloviny a pokrájíme na tenké plátky. Sterilované žampiony ve slaném nálevu a sterilovanou bílou fazolku scedíme z nálevů. Pokud jsou žampiony velké, rozkrájíme je na poloviny. Cibuli, žampióny a fazolku přidáme do mísy k bramborům. Vše osolíme, posypeme čerstvým pepřem a promícháme.
  • 2
    V hrnečku rozmícháme majonézu ligt s hořčicí, přidáme ji k bramborům a znovu promícháme.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.