Bramborový salát s kopřivami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce a po vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nadrobno nakrájíme. Očištěnou a omytou kořenovou zeleninu uvaříme doměkka a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vše vložíme do mísy, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, nadrobno nakrájené okurky a omyté, nasekané mladé kopřivy. Osolíme, mírně osladíme a zakapeme citronovou šťávou. Nakonec přidáme jogurt a dobře promícháme.
  • 3
    Salát dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.