Bramborový salát s nakládanou zeleninou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájené okurky, scezenou a okapanou nakládanou zeleninovou směs, cibuli nakrájíme na kostičky a na sítu spaříme, necháme okapat a vychladnout. Přidáme na kostičky nakrájená vařená vejce, osolíme a promícháme s majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.