Bramborový salát s ředkvičkami

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve v misce připravíme zálivku. Smícháme sůl, pepř, dvě lžíce olivového oleje, 1 lžíci bílého vinného octa, čerstvé bylinky a polévkovou lžíci Dijonské hořčice.
  • 2
    Ve slupce uvaříme nové brambory nakrájené na půlky a necháme vystydnout. Rozebereme a omyjeme hlávkový salát.
  • 3
    Na plátky nakrájíme salátovou okurku a ředkvičky.
  • 4
    Na talíř nebo do misky naskládáme listy hlávkového salátu, na něj kolečka okurek a ředkviček. Doprostřed navršíme půlky uvařených brambor. Každou vrstvu přelijeme vychlazenou zálivkou a ozdobíme nasekanými čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.