Bramborový salát s ředkvičkami, celerem s smetanou
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaCukr krupice
- 10gramůPetržel - nať
- 10kusůŘedkvička
- 1kusCitrony
- 0,25litrSmetana 12% (konzumní)
- 1kusOkurka salátová
- 600gramůBrambory vařené
- 250gramůCeler bulvový
- 1lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
14 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Uvařené, oloupané brambory a uvařený celer nakrájíme na kostičky. Přidáme jemně nakrájené ředkvičky, okurku, cibuli a nasekaná natvrdo uvařená vejce.
- 2Připravíme marinádu z oleje, citronové šťávy, soli a cukru. Přilijeme smetanu a nalijeme na salát. Necháme v chladu proležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.