Bramborový salát se slaninou a kapary

55 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
716 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nové brambory důkladně omyjeme a ve slupce uvaříme doměkka. Vejce uvaříme natvrdo. Brambory zchladíme a i se slupkou nakrájíme na plátky, vejce zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme také na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky. Petrželku posekáme na jemno.
  • 2
    V pánvi roztavíme máslo, přisypeme slaninu s cibulí a krátce orestujeme. Vsypeme do salátové mísy, přidáme vejce, brambory, petrželku, kapary, osolíme a opepříme. Olej smícháme s vinným octem a přimícháme do salátu.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.