Brambory a okurka ve smetanovém dresinku

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou salátovou okurku a oloupané brambory nakrájíme na plátky. Plátky okurky a brambor promícháme.
  • 2
    Smetanový dresink připravíme tak, že obě smetany vyšleháme s citronovou šťávou a nasekaným koprem. Dresink dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec ještě přidáme worcestrovou omáčku.
  • 3
    Dresink promícháme s plátky brambor a okurek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.