Brambory bombajské

75 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
7 g
Cukr
145 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce osolené studené vody vložíme celé brambory, přivedem k varu a necháme částečně povařit - cca 15 minut.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme kurkumu, koření panch phoron, jogurt, sůl a rajčatový protlak. Přivedeme k varu a vaříme 5 minut.
  • 3
    Brambory slijeme, nakrájíme každý na 4 díly, přidáme je do pánve a přikryté vaříme cca 5 minut.
  • 4
    Poté je přendáme do kastrolu a pečeme přikryté v předehřáté troubě 40 minut při teplotě 180 stupňů.
  • 5
    Posypeme koriandrem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.