Brambory Otéro
50 min.
Ingredience
- 4kusyBrambory
- 4lžíceSůl
- 1šálekBešamel
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 250gramůKapr obecný
- 70gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Dobře omyté neoloupané brambory upečeme v troubě na plechu posypaném solí.
- 2Upečené brambory na jednom konci seřízneme, vydlabeme a naplníme vykostěným rybím masem podušeným na másle. Osolíme a zalijeme bešamelem, do kterého jsme přidali ještě máslo, žloutek a nastrouhaný sýr.
- 3Připravené brambory zapečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.