Brambory pečené III.
40 min.
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky o straně 2 cm. Osolíme, promícháme s drceným kmínem.
- 2Zapékací mísu vymastíme, brambory do ní vsypeme, řádně zakapeme tukem a pečeme do růžova v předehřáté troubě.
- 3Takto připravené brambory podáváme namísto vařených brambor nebo smažených hranolek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 8. 2015
Brambory pečené III.
Pečené brambory mám ráda od malinka a nejinak tomu je i u mé rodiny. Dělám je jak při zvláštních příležitostech, tak občas také jako přílohu k běžnému jídlu v průběhu týdne. Tento recept je vynikající variantou, která vám jistě zachutná tak jako nám. Je to vhodná příloha především k vepřovému masu. Já jsem k tomu upekla bůček a opravdu nám všem moc chutnalo. Je to sice tučnější jídlo, ale občas si můžeme dovolit mít na stole i takové pokrmy, když to s nimi nepřeháníme.