Brambory pečené III.

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
200 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky o straně 2 cm. Osolíme, promícháme s drceným kmínem.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme, brambory do ní vsypeme, řádně zakapeme tukem a pečeme do růžova v předehřáté troubě.
  • 3
    Takto připravené brambory podáváme namísto vařených brambor nebo smažených hranolek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 16. 8. 2015
Brambory pečené III.
Pečené brambory mám ráda od malinka a nejinak tomu je i u mé rodiny. Dělám je jak při zvláštních příležitostech, tak občas také jako přílohu k běžnému jídlu v průběhu týdne. Tento recept je vynikající variantou, která vám jistě zachutná tak jako nám. Je to vhodná příloha především k vepřovému masu. Já jsem k tomu upekla bůček a opravdu nám všem moc chutnalo. Je to sice tučnější jídlo, ale občas si můžeme dovolit mít na stole i takové pokrmy, když to s nimi nepřeháníme.