Brambory pečené s grilovacím kořením

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Vápník
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na silnější měsíčky a v míse je zakapeme olejem, osolíme, zasypeme grilovacím kořením a dobře promícháme. Plech s vysokým okrajem potřeme olejem, na plech rozložíme brambory, vložíme do předehřáté trouby při střední teplotě a pečeme. Po zhruba čtvrt hodině brambory obrátíme a pečeme, dokud brambory nezezlátnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 12. 8. 2015
Brambory pečené s grilovacím kořením
Recept je snadný, rychlý a chutný. Skvěle se hodí ke každému smaženému či pečenému masu. Já osobně jsem tyto brambory použila jako přílohu ke marinovaným kuřecím prsům. Chutnalo nám všem.😉