Brambory s houbami na víně

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
401 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo. Nové brambory opereme ve vodě a nakrájíme na půlky. Máme-li větší brambory, můžeme je pokrájet na čtvrtky. Restujeme na másle asi 7 minut.
  • 2
    Podlijeme vínem, vývarem a přisypeme šalotku, kterou jsme si nakrájeli na čtvrtky. Osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni půl hodiny.
  • 3
    Do pokrmu přimícháme pokrájené čerstvé houby, okořeníme koriandrem a ještě 5 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.