Brambory s hříbky
85 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 800gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyMuškátový oříšek
- 10dekagramůMáslo čerstvé
- 2decilitryHovězí vývar základní
- 400gramůHříbky čerstvé
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Promícháme je s hříbky udušenými na másle a přelijeme je českou cibulovou omáčkou.
- 3Cibulovou omáčku připravíme z hovězího vývaru, máslové zásmažky, osmažené cibule a okořeníme muškátovým květem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.