Brambory s vejci a brynzou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
34 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slané vodě uvaříme ve slupce brambory, vychladlé oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Natvrdo uvaříme 3 vejce, oloupeme a nasekáme. Zbývající vejce rozmícháme do mléka.
  • 3
    Vymažeme zapékací mísu a vkládáme do ní střídavě vrstvy brambor a vajec, zasypáváme brynzou a prokládáme vločkami másla.
  • 4
    Zalijeme mlékem s rozšlehaným vejcem a 30 minut zapékáme.
  • 5
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.