Brambory se slaninou a sušenými jablky

95 min.
Švýcarsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
674 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
44 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
9 g
Cukr
36 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušená jablka zalijeme teplou vodou a necháme přes noc namočit. Druhý den přidáme slaninu v celku a hodinu povaříme zakryté na mírném ohni. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a v půlce vaření přidáme k jablkům a slanině a společně uvaříme doměkka. Slaninu vyjmeme a nakrájíme na plátky, vodu slijeme, brambory s jablky protřeseme, osolíme a poklademe plátky másla.
  • 2
    Rozdělíme na talíře a na ně navršíme plátky slaniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.