Brambory se smaženicí

45 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 0,5 cm a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté 2/3 vody slijeme, zbylou necháme na bramborách.
  • 2
    Oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli lehce osmahneme na sádle.
  • 3
    Ještě horké brambory i s vodou nalijeme do mísy a omastíme osmaženou cibulí. Vejce usmažíme a položíme navrch pokrmu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.