Brambory se smaženicí
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1000gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 80gramůSádlo škvařené
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 0,5 cm a uvaříme v osolené vodě doměkka. Poté 2/3 vody slijeme, zbylou necháme na bramborách.
- 2Oloupanou, na nudličky nakrájenou cibuli lehce osmahneme na sádle.
- 3Ještě horké brambory i s vodou nalijeme do mísy a omastíme osmaženou cibulí. Vejce usmažíme a položíme navrch pokrmu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.