Brambory se zelím a houbami

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
9 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V kastrolu na oleji zpěním oloupanou, nsekanou cibuli, přidáme houby, kmín, sůl a pepř. Krátce osmahneme, přidáme kysané zelí, podlijeme vodou a za občasného míchání podusíme.
  • 3
    Na dno zapékací misky urovnáme plátky brambor, osolíme je a pokryjeme podušenou směsí.
  • 4
    Vejce, bílky a mléko rozšleháme, přidáme nasekaný korp a vlijeme do zapékací mísy.
  • 5
    Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.