Brambory španělské

55 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej rozehřejeme v pánvi, přidáme brambory pokrájené na polovinu, plátky cibule a smažíme 5 minut. Vsypeme pokrájenou papriku, hořčici, chilli koření a vaříme další 3 minuty. Přilijeme zeleninový vývar, rajčatový protlak a přivedeme opět k varu. Necháme vařit 25 minut, poté přendáme do předheřáté mísy.
  • 2
    Posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.