Brambory v koprové omáčce

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
18 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Krátce v ní osmažíme jemně nakrájenou cibuli a zalijeme vývarem a smetanou. Vše osolíme, opepříme, přidáme citronovou kůru, nasekaný kopr, ocet a dobře provaříme.
  • 2
    Do omáčky vložíme ve slupce vařené, oloupané brambory a vše ještě krátce povaříme. Omáčku necháme několik minut táhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.