Brambory vařené ve vývaru
30 min.
Ingredience
- 750gramůBrambory
- 250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Vápník
56 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory pokrájíme na kostky a dusíme v menším množství vývaru 15 - 20 minut.
- 2Měkké brambory posypeme jemně nasekanou petrželkou, podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Brambory vařené ve vývaru
Brambory vařené ve vývaru jsou výbornou variantou přílohy. Určitě by mohl být i vývar z kuřete. Jsou vážně dobré. Jen jsem neměla čerstvou nať na ozdobení, což je škoda.