Brambory vařené ve vývaru

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Vápník
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory pokrájíme na kostky a dusíme v menším množství vývaru 15 - 20 minut.
  • 2
    Měkké brambory posypeme jemně nasekanou petrželkou, podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Brambory vařené ve vývaru
Brambory vařené ve vývaru jsou výbornou variantou přílohy. Určitě by mohl být i vývar z kuřete. Jsou vážně dobré. Jen jsem neměla čerstvou nať na ozdobení, což je škoda.