Bratříčkova polévka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
6 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
310 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přes noc namočíme hrách, čočku a fazole do studené vody.
  • 2
    Druhý den je v této vodě uvaříme.
  • 3
    Před dovařením přidáme čistou nastrouhanou zeleninu, jíšku, ochutíme majoránkou, osolíme a necháme dovařit. Lze přisypat i uvařené kroupy. K lepší chuti můžeme přidat česnek.
  • 4
    Jíšku si připravíme ze sádla a mouky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.