Brazilská polévka

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nasekáme cibuli, kterou necháme zpěnit na oleji, a krátce ji osmahneme s drobně pokrájeným hovězím masem.
  • 2
    Podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme.
  • 3
    Ke skoro měkkému masu přidáme sterilované fazolky, na proužky nasekané zelené papriky a vše zalijeme masoxovým vývarem.
  • 4
    Okořeníme špetkou kmínu, majoránky a dovaříme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.