Brazilská polévka
65 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 100gramůHovězí maso zadní
- 20gramůOlej rostlinný
- 1kusPaprika zelená
- 50gramůFazole červené sterilované
- 0špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5kostkaPolévkové kostky Vitana
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
11 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nasekáme cibuli, kterou necháme zpěnit na oleji, a krátce ji osmahneme s drobně pokrájeným hovězím masem.
- 2Podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme.
- 3Ke skoro měkkému masu přidáme sterilované fazolky, na proužky nasekané zelené papriky a vše zalijeme masoxovým vývarem.
- 4Okořeníme špetkou kmínu, majoránky a dovaříme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.