Bretaňský fazolový salát
20 min.
Ingredience
- 400gramůFazole červené sterilované
- 3lžíceKečup
- 200gramůAnglická slanina
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 1kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli krátce orestujeme na pánvi.
- 2Přidáme propláchnuté fazole bez nálevu, ochutíme kečupem, hořčicí a sójovou omáčkou.
- 3Nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.