Brioškový chléb s bylinkami
185 min.
Ingredience
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 10gramůCukr krupice
- 10gramůDroždí sušené
- 20gramůMáslo čerstvé
- 230mililitrůMléko plnotučné
- 20gramůPažitka
- 20gramůRukola
- 20gramůBazalka
- 20gramůŘeřicha
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
8 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl a hladkou mouku, promícháme a přemístíme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a po zaznění signálu přidáme k těstu nasekanou pažitku, bazalku, řeřichu a rukolu a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.