Brioškový chléb s jablky a mandlemi
197 min.
Ingredience
- 400gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMandle
- 70gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 10gramůDroždí sušené
- 240mililitrůMléko polotučné
- 40mililitrůMed včelí
- 80gramůJablka
- 5gramůCukr krystal
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme med, mléko a rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na brioškový chléb.
- 2Po zaznění signálu přidáme nasekané mandle a na kostičky nakrájená vypeckovaná jablka a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.