Brioškový chléb s mátou a tvarohem
207 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 60gramůCukr krupice
- 100gramůTvaroh jemný
- 10gramůDroždí sušené
- 100gramůMáta
- 40mililitrůSirup Monin - mátový
- 3kusyVejce slepičí
- 120mililitrůMléko plnotučné
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
6 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ušlehaná vejce, přidáme mouku, cukr, sůl a tvaroh, zalijeme mátovým sirupem a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme droždí a nasekanou čerstvou mátu, nastavíme program na sladký chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.