Brioškový chléb s rajčaty a bazalkou
206 min.
Ingredience
- 400mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 40mililitrůMed včelí
- 80mililitrůOlej olivový
- 4gramyPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 650gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 40mililitrůProtlak rajčatový
- 20gramůBazalka sušená
- 25gramůChlebový kvásek
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce do pěny, přilijeme olej, mléko a med, přidáme sůl, rajský protlak, mouku, pepř a bazalku. Vmícháme kvásek a těsto přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.