Brněnské roštěnky

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
562 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, na okraji nařízneme a osolíme.
  • 2
    Na koncích každou roštěnku nakrojíme jako kapsu a do otvoru vsuneme půlku rozkrojeného česneku. Na středu protkneme 2 proužky slaniny.
  • 3
    Maso poprášíme moukou a na oleji po obou stranách opečeme. Potom přidáme na proužky nakrájenou cibuli, opečeme ji s masem a mírně podlijeme. Dusíme doměkka.
  • 4
    Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.