Broskve Melba

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1530 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
19 g
Sacharidy
342 g
Vláknina
8 g
Cukr
324 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Broskve spaříme vařící vodou a oloupeme slupky.
  • 2
    2 litry vody smícháme s 1500 g cukru a rozříznutým vanilkovým luskem. Uvedeme k varu a svaříme do sirupu.
  • 3
    Poté přidáme oloupané broskve a vaříme 20 minut.Vaříme na mírném plameni.
  • 4
    Uvařené broskve vyjmeme, přendáme do větší nádoby a zalijeme vychladlým sirupem. Zakryté macerujeme 48 hodin.
  • 5
    Maliny omyjeme a rozmixujeme se 100 ml vody a 200 g moučkového cukru na pyré.
  • 6
    Zmrzlinu servírujeme s jednou broskví, přelitou malinovým pyré.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.