Broskve plněné mletým krůtím masem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
585 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kompotované broskve necháme okapat. Vařené (nebo pečené) krůtí maso jemně umeleme.
  • 2
    Na oleji zpěníme kari koření, přidáme je k masu s ostatním kořením a vmícháme sójovou omáčku. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Z vláčné hmoty tvarujeme 4 bochánky, které vložíme do půlek broskví. Mírně je podlijeme šťávou z kompotu a sójovou omáčkou, ozdobíme pažitkou a necháme vychladit.
  • 4
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.