Broskve plněné mletým krůtím masem
30 min.
Ingredience
- 200gramůKrůtí maso
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaKoriandr mletý
- 1špetkaKari koření
- 1špetkaChilli koření mleté
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1špetkaZázvor mletý
- 1kusPažitka
- 400gramůKompot broskvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
5 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
585 mg
Postup přípravy
- 1Kompotované broskve necháme okapat. Vařené (nebo pečené) krůtí maso jemně umeleme.
- 2Na oleji zpěníme kari koření, přidáme je k masu s ostatním kořením a vmícháme sójovou omáčku. Vše dobře promícháme.
- 3Z vláčné hmoty tvarujeme 4 bochánky, které vložíme do půlek broskví. Mírně je podlijeme šťávou z kompotu a sójovou omáčkou, ozdobíme pažitkou a necháme vychladit.
- 4Podáváme jako studený předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.