Broskve s medovo - levandulovým krémem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V malém kastrůlku zvolna zahřejeme mléko. Pomalu přidáváme cukr smíchaný se žloutky. Zahříváme dokud směs nezhoustne, ale nevaříme! Poté odstavíme, přidáme med a levandulové květy.
  • 2
    Broskve vložíme na několik minut do horké vody, potom zchladíme a oloupeme.
  • 3
    Na talíře dáme sušenky, na ně položíme broskve a přelijeme medovo-levandulovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.